PALVELUEHDOT

Yksityisyyskäytäntö Janoinen Keikari Oy on kehittänyt sovelluksen ilmaisena sovelluksena yksityisille käyttäjille. Palvelua tarjotaan maksutta Janoinen Keikari Oy:n toimesta, ja sitä on tarkoitettu käytettävän sellaisena kun se on.

Tämän ruudun tarkoitus on tiedottaa vierailijoille Janoinen Keikari Oy:n käytännöistä koskien Yksityisen Tiedon keräämistä, käyttöä ja luovuttamista, mikäli he päättävät käyttää Janoinen Keikari Oy:n Palveluita.

Mikäli valitset käyttäväsi Janoinen Keikari Oy:n Palveluita, hyväksyt tässä käytännössä eritellyt tietojen keräämisen ja käytön. Janoinen Keikari Oy:n keräämiä Henkilökohtaisia Tietoja käytetään heidän Palvelunsa tarjoamista ja kehittämistä varten. Janoinen Keikari Oy ei käytä tai jaa tietojasi kenenkään kanssa, lukuunottamatta tässä Yksityisyyskäytännössä nimettyjä poikkeuksia.

Tietojen kerääminen ja käyttö

Jotta Janoinen Keikari Oy voi tarjota paremman käyttökokemuksen heidän Palveluaan käytettäessä, saattavat he edellyttää, että luovutat heille joitain henkilökohtaisiksi tunnistettavia tietoja. Nämä sisältävät, mutta eivät ole rajattu, Sisäänkirjautumisen Tietoihin. Janoinen Keikari Oy säilyttää ja käyttää pyytämiään tietoja tämän Yksityisyyskäytännön kuvailemalla tavalla. Palveluun tallennetut tiedot säilytetään yhteistyökumppanin:n palvelimella, joka sijaitsee Suomessa.

Turvallisuus

Janoinen Keikari Oy arvostaa luottamustasi luovuttaessasi heille Henkilökohtaisia Tietojasi, ja käyttää kaupallisesti saatavilla olevia tapoja niiden suojaamiseen. Muistathan kuitenkin, että mikään internetin ylitse tapahtuva tiedonsiirto tai elektronisen tallennuksen tapa ei ole 100% luotettava ja turvallinen, eikä Janoinen Keikari Oy siten voi taata niiden täydellistä turvallisuutta.

Muutokset tähän yksityisyyskäytäntöön

Janoinen Keikari Oy saattaa ajoittain päivittää Yksityisyyskäytäntöänsä. Siten Janoinen Keikari Oy suosittelee sinua lukemaan tämän ruudun ajoittain uudestaan. Janoinen Keikari Oy ilmoittaa sinulle muutoksista ottamalla sinuun yhteyttä luovuttamasi Henkilökohtaisen Tiedon avulla, sekä päivittämällä uuden Yksityisyyskäytännön tähän ruutuun. Kyseiset muutokset ovat voimassa heti kun ne on päivitetty tähän ruutuun. Ota yhteyttä Mikäli sinulla on kysymyksiä tai ehdotuksia liittyen Janoinen Keikari Oy:n Yksityisyyskäytäntöön, älä epäröi ottaa yhteyttä: [email protected]

MAKSUEHDOT

Verkkopankkimaksut

Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet. Voit maksaa Aktian, Danske Bankin, Handelsbankenin, Nordean, Oma Säästöpankin, Osuuspankin, POP-pankin, Säästöpankin, S-pankin ja Ålandsbankenin maksupainikkeilla. Tiliotteellasi maksunsaajana näkyy Checkout Finland Oy, me välitämme maksusi verkkokauppiaalle. Verkkokaupasta sinut ohjataan suoraan omaan pankkiisi suorittamaan maksu turvallisesti.

Toimitusehdot

Verkkokaupan kautta myytävät tuotteet ovat pääasiallisesti ruokaa. Tilauksissa toimitustapa voidaan valita tilausta tehtäessä. Tilaus toimitetaan tilaajalle mahdollisimman pian tai asiakkaan toivomana ajankohtana.

Tilauksen peruminen

Ruokatilauksissa peruminen tulee tehdä ennen niiden valmistumisen aloittamista. Ota yhteys myyjään puhelimitse tai sähköpostitse.

Hometown.fi käyttää evästeitä pystyäkseen parantamaan sivuston laatua ja tekemään siitä entistä käyttäjäystävällisemmän. Lue lisää yksityisyyskäytäntöistämme täältä. https://www.hometown.fi/en/privacy-policy/