Golf Club

Hometown Golf Club

Hometown Golf Club on keväällä 2021 avattu ravintola Salo Golfin alueella. Club kattaa maittavaa lounasta salaattibuffetin kera, aina arkisin klo 10.30 - 14.00, joka päivälle myös ravitseva kasvisvaihtoehto. Ala carte menu starttaa arkisin klo 10.30 ja viikonloppuisin klo 12, tarjolla muun muassa pastoja, burgereita ja salaatteja. Tervetuloa ruokailemaan! Voit myös tilata ruoan suoraan kotiovelle tai noutaa sen ravintolasta, soita/laita viestiä numeroon 041 317 0505!

Hometown Golf Bar

Hometown Golf Bar on Salo Golf kentän taukokioski, 9. väylän jälkeen pääset nauttimaan nakkimukeista, voileivistä ja virkistävästä kuplivasta! Iloinen henkilökunta palvelee kioskilla pelaajien tarpeen mukaan ja sään salliessa. Pyrimme täyttämään jokaisen golfarin tarpeen, ja tekemään pelaamisesta entistäkin mielekkäämpää. Hometown Golf Barin terassi on avoin kaikille.
Tervetuloa!

Hometown.fi käyttää evästeitä pystyäkseen parantamaan sivuston laatua ja tekemään siitä entistä käyttäjäystävällisemmän. Lue lisää yksityisyyskäytäntöistämme täältä. https://www.hometown.fi/en/privacy-policy/