Olemme auki
Ma-Su 12-01 
Kuljetamme
kotiin ma-su klo 12-00

Hometown

Bar / Food / Sports

Tietoa meistä​

Hometown on keväällä 2014 avattu viihtyisä ja lämminhenkinen urheiluun ja tapahtumiin erikoistunut ravintola Salon ydinkeskustassa. Tarjoamme hyvät puitteet urheilun ystäville sekä livemusiikista pitäville. Meillä näet Viasatin, Elisa Viihde Sportin ja CMoren tarjoaman urheilun. Musiikkia puolestaan on tarjolla niin popista rockiin ja hevistä jazzyyn illan teeman ja bändin mukaan. Löydät ajankohtaiset ohjelmatietomme Ajankohtaista -osiosta.

Keittiömme valmistaa maistuvat wingsit, burgerit sekä sormisyötävät vegetarisia ja vegaanisia vaihtoehtoja unohtamatta. Wingseissä käytämme Siipiweikkojen kastikkeita. Jokainen tuote on rakkaudella valittu, tervetuloa maistamaan!
Ravintolastamme löytyy erillinen noin 20 hengen kabinetti, jossa voit järjestää vaikka yksityisbileet tai urheiluseurasi vuosigaalan. Vuokraamme ravintolaamme myös yksityistilaisuuksiin. Hometown on olohuone keskellä kaupunkia, jossa sinua palvelee ystävällinen ja ammattitaitoinen henkilökunta. Hotel Hometown palvelee ravintolan yläkerrassa. Tervetuloa!

Menu

Tilaa meiltä myös suuret Wings
-annokset sekä tapahtumatarjoilu.

Palvelut

TV-Kanavat

Meillä näet Viasatin, Elisa Viihde Sportin sekä CMoren urheilutarjonnan.

Biljardi

Biljardisalimme tarjoaa laadukkaat puitteet tämän baariklassikon harrastamiseen. Käytössäsi ovat hyvin huolletut ja ammattitasoiset pöydät. Biljardin ohella voimia voi mitellä tikanheitossa.

Pelit

Tylsistyttääkö? Ei hätää, meiltä löytyy valikoima pelejä, joita voit pelata illanvieton ohessa. Haasta kaverisi pelaamaan vaikka Aliasta, Trivial Pursuitia, Skippoa tai Yazzya.

Kabinetti

Kabinetti on varattavissa yksityistilaisuuksia varten. Videotykki sekä screeni mahdollistavat urheilun seuraamisen oman ystävänporukan kesken ja HDMI -liitännällä jaat helposti myös kokousmateriaalin tai polttarivideon. Varaa kabinetti sinulle ja ystävillesi, vietät sitten synttäreitä, polttareita tai vaikka luokkakokousta! Kabinettiin mahtuu n. 20 henkilöä.

Kuvia

Hometown.fi käyttää evästeitä pystyäkseen parantamaan sivuston laatua ja tekemään siitä entistä käyttäjäystävällisemmän. Lue lisää yksityisyyskäytäntöistämme täältä. https://www.hometown.fi/en/privacy-policy/